Despre noi

Irina Ioana Neacsu

Alexandru Neacsu

Povestea Noastra

Pepiniera Bolintin a fost infiintata in anul 2007, in Bolintin Deal, jud Giurgiu, cand pasiunea noastra pentru plante s-a concretizat in aceasta mica afacere de familie, pe care speram sa o putem dezvolta si extinde.

Comuna Bolintin Deal este situata la nordul judetului Giurgiu, la 12 km de Bucuresti, langa autostrada Bucuresti-Pitesti.
Clima este de tip continental, cu veri foarte calde, cu cantitati de precipitatii nu prea importante ce cad sub forma de averse si ierni reci, marcate la interval neregulate de viscole puternice dar si de incalziri frecvente.
Afacere de familie are ca domeniu de activitate cultura si comercializarea plantelor ornamentale.
In 2007 am inceput afacerea cultivand primii nostrii 2000 de mp cu plante in camp. In prezent producem plante ornamentale pe o suprafata de 20.000 mp, urmand sa ne extindem productia cu inca 10 ha.
In pepiniera noastra puteti gasi o mare varietate de plante, peste 50 de specii , de la arbori si arbusti ornamentali la conifere , plante cataratoare , trandafiri, de diferite marimi de la plante mici si medii pana la specimene unicate- (platanus acerifolia, thuja smaragd,picea pungens glauca globossa, acer platanoides, roses, prunus cerasifera nigra, juniperus, etc).

Cu ce te putem ajuta?

Produse de cea mai buna calitate 100%
Plantare 40%
Livrare la domiciliu 80%
Sfaturi de amenajare 90%
Program 7 zile din 7 100%

Pentru mai multe noutati:

Close Menu
×
×

Cart